Okul Öncesi Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Ana Sınıflarını Donatıyoruz
1/2 Geçtiğimiz Mart ayında kuruluşumuzun genel kurulunda İlçe Kaymakamımız Dr. Hülya Kaya’nın talimatlarıyla, ‘’Okul Öncesi Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Ana Sınıflarını Donatıyoruz’’ Projesi Kapsamında Pendik’te 15 ana sınıfının sıfırdan tefrişi için söz vermiştik.
Pendik Kaymakamlığı, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve AHİSİAD arasında yapılan protokol kapsamında ve verilen bu söz üzerine Genel Başkanımız İbrahim Çam, Yönetim Kurulu üyelerimizden oluşturduğu yürütme ekibi koordinesinde ilgili tüm okulların fizibilite çalışmalarını tamamlayarak, ihtiyaçları belirlemiş, imalat, tedarik ve işçilik dahil tüm tefrişat süreçlerini 2 Ay gibi kısa sürede tamamlamıştır.
 
Bu çerçevede 24 Mayıs 2022 Salı günü Pendik Yayalar İlkokulu’nda tefriş edilen iki ana sınıfının açılışı İlçe Kaymakamımız Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Yüce, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ertan Saygın, Okul Müdürü Ayfer Acar ve idari kadrosu, TKB Pendik Şubesi Eğitim Kolu Koordinatörü Canan Ünal, okul öğretmenleri ve öğrenci velilerin katılımları ile gerçekleştirildi. Diğer 13 ana sınıfımızında periyodik olarak açılışları devam edecektir.
Kaymakamımız Dr. Hülya Kaya yaptığı konuşmada AHİSİAD’a ve ana sınıflarının tefrişine katkı sunan bağışçılara teşekkür etti. AHİSİAD ile kadın girişimcilerin teşvik edilmesi ve yönlendirilmesi noktasında da iş birliği içinde olduklarını ifade etti.
 
Genel Başkanımız İbrahim Çam konuşmasında verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; kendilerine bu hizmet fırsatını veren Dr. Hülya Kaya’ya, ve verdikleri sözün gerçekleşmesinde katkı sunan 15 bağışçı arkadaşına teşekkür etti.
Genel Başkanımız Sn. ÇAM proje kapsamına ek olarak bir söz daha vererek; AHİSİAD koordinasyonunda tefriş edilen ana sınıflarının takip edileceğini ve her eğitim – öğretim dönemi başında her bir sınıfımızın bağışçısı tarafından eksiklerin tamamlanacağını belirtti.
    Okul Öncesi Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Ana Sınıflarını Donatıyoruz Bilgi